Izvor:
05.11.2019 u 15:53
0

PALMER NA SASTANKU SA NAJVAŽNIJIM POLITIČKIM PREDSTAVNICIMA: Zalažemo se za demokratski dijalog unutar Srbije!

Specijalni predstavnik američkog državnog sekretara za Zapadni Balkan Metju Palmer, osim sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i šefom diplomatije Ivicom Dačićem u Beogradu se sastao i sa zvaničnicima širokog spektra političkih partija u Srbiji.

– SAD dosledno izražavaju podršku povratku na dijalog kako o postizanju kompromisa sa Kosovom tako i demokratskom dijalogu unutar Srbije – saopšteno je u ambasadi SAD, na pitanje o sastanku specijalnog predstavnika sa liderima opozicionih partija.

Ambasada SAD prethodno je i na Tviteru objavila da je Palmer tokom sastanka sa liderima političkih partija u Srbiji, naglasio važnost učešća u demokratskim debatama.

Posle susreta sa Dačićem navedeno je da Palmer veruje da će kompromis osloboditi ekonomski potencijal regiona i obezbediti mogućnosti za mlade.

– Nije viša matematika, nerešavanje pitanja sa susedima stvara okruženje u kojem niko ne želi da živi – rekao je američki diplomata.

Beta
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter