Izvor: tanjug
02.08.2022 u 09:42
0

PARLAMENTARNIM STRANKAMA ISPUNJENE SVE ŽELJE! Orlić: „Pojedine stranke zlupotrebile konstitutivnu sednicu“

Poslanik SNS i kandidat te stranke za predsednika Skupštine Srbije Vladimir Orlić rekao je danas da su svim parlamentarnim strankama ispunjene sve želje i ocenio da su pojedine od njih na prvoj konstitutivnoj sednici zloupotrebile svoj položaj.

DOKTOR ELEKTROTEHNIKE I REZERVNI OFICIR KANDIDAT ZA SNS – ZA PREDSEDNIKA NARODNE SKUPŠTINE: Ove detalje života Vladimira Orlića niste znali! (VIDEO)

Orlić je kazao da su opzicione stranke dobile više nego što su i same očekivale i da im je omogućeno da imaju tri potpredsedničke funkcije, kao i da im je vladajuća stranka smanjila cenzus, kako bi omogućila da budu u Narodnoj skupštini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Smatra da je vodeća lista na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem pokazala da je spremna na dijalog i za predloge drugih stranaka, te dodao da će SNS nastaviti, bez obzira na sve napade i pritiske, da vodi politiku mira i stabilnosti i ekonomskog razvoja zemlje.

Ocenio je da su previranja unutar opozicionih stranaka dovela do njihovih problema, a da oni sada zloupotrebljavaju svoj položaj i krive SNS, čiju su politiku podržali građani Srbije.

– Da su fer rekli bi da se nisu ni nadali da će dobiti takav tretman. Oni su pokazali odusevljenje i radost zbog uslova, a onda ti isti ljudi odu u Novi Sad i cepaju zastave, razbijaju prostorije SNS-a i uznemiravaju građane – naveo je Orlić, prenose mediji. 

Orlić smatra da je konstitutivna sednica trebalo da bude lep i svečan čin, ali da su pojedinci, aludirajući na privremenog predsedavajućeg Vladetu Jankovića, iskoristili trenutak da bi govorili protiv države i stranke za koju je većina građana Srbije glasalo.

Orlić je objasnio da takvo ponašanje ukazuje na to kakvu će politiku voditi te stranke i šta građani mogu od njih da očekuju.

Na pitanje da li očekuje da će imati dovoljan broj gasova za predsednika Narodne skupštine, Orlić je poručio da lista „Aleksadar Vučić – zajedno možemo sve“ ima dovoljan broj glasova, jer nju predstavljaju, pored SNS-a i dugogodišnji partneri te stranke.

– Podrška u smislu većine uopšte nije sporna, ali znam i čuo sam, da će biti podrške i od drugih poslaničkih grupa sa kojima smo sarađivali i na nivou Narodne skupštine u prethodnom sazivu – rekao je Orlić.

Na pitanje da prokomentariše to što ga nazivaju „ubicom duela“ Orlić je rekao da to nije tačno i da svaki politički protivnik SNS-a ima pravo i priliku da prilikom javnog dijaloga i duela iskaže svoje mišljenje.

Međutim, kako je rekao, problem opozicije je to što nemaju šta da kažu i šta da ponude građanima, pa se onda ljute i smatraju da ih neko degradira i da nisu mogli da dođu do izražaja.

Kada je u pitanju situacija na KiM, Orlić je kazao da predsednik Vučić vodi politiku mira i stabilnosti i da je razgovarao sa svima koji bi mogli da utiču na to da se situacija na Kosovu smiri i stabilizuje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter