Izvor:
04.10.2019 u 10:35
0

PETAR PETKOVIĆ ZA HEPI PORTAL OTKRIO ŠOKANTNE PODATKE: „Došli smo do saznanja da je Priština odvojila tri miliona evra za različite malverzacije!“ (VIDEO)

Došli smo do saznanja da je Priština odvojila tri miliona evra za različite malverzacije na predstojećim izborima, izjavio je pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković gostujući na portalu Hepi televizije.

Došli smo do saznanja da je Priština odvojila tri miliona evra za različite malverzacije na predstojećim izborima u cilju davanja određenih određenih albanskim glasovima tim takozvanim Srbima koji su van Srpske liste. – rekao je Petković za Hepi portal.

Petković je istakao značaj izbora, rekavši da su svi izbori do sada bili važni, ali da su ovi od presudnog značaja za nastavak dijaloga između Beograda i Prištine.

U nedelju, 6. oktobra, održavaju se izbori na teritoriji Kosova i Metohiji. Svi izbori su bili izuzetno značajni, ali čini mi se da su ovi izbori od presudnog značaja za nastavak dijaloga Beograda i Prištine. Najavili smo da nas posle izbora očekuje snažan pritisak, nama je od izuzetnog značaja da Srpska lista pobedi da bi sa mnogo boljih pozicija ušla u razgovore i dogovore, s druge strane, pobeda Srpske liste je garant opstanka srpskog naroda. – zaključio je Petković.

Opširnije možete pogledati u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter