Izvor: Tanjug
30.11.2020 u 08:46
0

PETKOVIĆ ČESTITAO RADOJEVIĆU: Kandidat Srpske liste izabran za gradonačelnika Kosovske Mitrovice!

 Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković čestitao je Milanu Radojeviću na izboru za gradonačelnika Severne Kosovske Mitrovice i Srpskoj listi na još jednoj ubedljivoj pobedi srpske sloge i jedinstva.

-Srećan zbog toga što je ovime i politika Republike Srbije na Kosovu i Metohiji odnela pobedu i od građana još jednom dobila ubedljivu podršku. Srpski narod u severnoj Kosovskoj Mitrovici ovime je potvrdio svoju nepokolebljivu volju da ostane i opstane na Kosovu i Metohiji, u čemu će na svaki način biti podržan od predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije- poručio je sinoć Petković u saopštenju.

OVO MORATE ZNATI

BRAZIL: Bolsonarovi kandidati loše prošli na izborima gradonačelnika

DAĆIĆ: Oštra osuda politizacije pandemije!

HOROR U NIŠU: Starica (81) nađena mrtva u dvorištu

NOĆ U BEOGRADU: Lakše povredjen muškarac u udesu u Novom Beogradu

STRAVIČNO U KRALJEVU: Evo šta je policija zatekla u kući nakon što je Dobrivoje otišao u bolnicu i rekao da je popio sonu kiselinu

Glasajući za kandidata Srpske liste, kako je dodao, naši sunarodnici u Kosovskoj Mitrovici potvrdili su i podršku ideji srpske političke sabornosti na Kosovu i Metohiji, prepoznajući u Srpskoj listi krovnu državotvornu političku snagu u pokrajni.

SVE O KORONI

UZBUNA ZBOG KORONE: Zabranjuju se proslave i časovi muzike!

KORONA U BRAZILU: Još 24.468 novih slučajeva!

VAŽI OD DANAS: Za starije osnovce i srednjoškolce počinje nastava onlajn!

-Predsednik, Vlada i Kancelarija za Kosovo i Metohiju će, u skladu sa strateškim značajem tog grada za opstanak našeg naroda u južnoj pokrajni, nastaviti da na svaki način rade na tome da severna Kosovska Mitrovica ostane grad mira, mladosti i budućnosti. Severna Kosovska Mitrovica je jedina urbana sredina na Kosovu i Metohiji u kojoj Srbi danas čine većinu, i kao takva je ključan politički centar i centar našeg obrazovnog i zdravstvenog sistema, i to će i nadalje biti- naglasio je Petković.

SVE O SPORTU

HAOS! CRNO-BELI OPLELI PO ZVEZDI: Da nije smešno, bilo bi tužno! (VIDEO)

ARGENTINAC NA KVADRAT: Mesi dao isti gol kao maradona

ŠVAJCARAC ZABRINUO LJUBITELJE BELOG SPORTA: Ni Federer duboko u sebi ne zna kako će izgledati povratak

On je dodao da su Srbi u Kosovskoj Mitrovici, prkoseći epidemiji i raznim opstrukcijama Prištine, još jednom pokazali političku zrelost i odgovornost, na čemu im je čestitao, ističući da je uveren da su načinili pravi izbor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter