Izvor:
29.09.2019 u 08:13
0

PETKOVIĆ: Predizborna kampanja na KiM vodi se pod nezapamćenim pritiscima i zastrašivanjem srpskog naroda!

Predizborna kampanja na Kosovu i Metohiji vodi se pod nezapamćenim pritiscima i zastrašivanjem srpskog naroda, rekao je pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

On je prisustvovao predizbornom skupu u Leposaviću, nakon čega je kosovska policija i od njega tražila da napusti Kososvo i Metohiju.

Zabrana ulaska na Kosovo i Metohiju i pretnja hapšenjem predstavnicima Kancelarije za KiM je pritisak sa kojim se svakodnevno suocava srpski narod na KiM, rekao je Petković.

Kada sam već dobijao pretnje da cu biti uhapšen obilazio sam mesta gde u albanskom okruženju žive malobrojni Srbi. I kod njih se oseca živa vera i povezanost sa srskom državom – rekao je Petković.

Situacija je veoma napeta nedelju dana do izbora na KiM jer Priština na sve nacine pokušava da izvrši pritisak na Srpsku listu i zastraši srpski narod.

To što je zapaljena kuca u Klini u Metohiji gde su srpski povratnici je ideja da se spali u korenu svaka namera o povratku. Jedini nacin da se nastavi politika predsednika Aleksandra Vučića, pre svega u investicionom pogledu, je da pobedi Srpska lista i osvoji svih deset zagarantovanih mandata – ukazao je Petković.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter