Izvor: Happy BSC
12.11.2021 u 22:17
0

PETKOVIĆ UVEREN: Srbi u Klokotu će mudro izabrati i glasati za kandidata Srpske liste!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izrazio je uverenje da će Srbi u nedelju 14. novembra na lokalnim izborima u Klokotu umeti da izaberu mudro i da će glasati za kandidata Srpske liste Vladana Bogdanovića.

PROČITAJTE JOŠ: LAVROV SA FRANCUSKIM MINISTRIMA O SITUACIJI NA KOSOVU I U BiH: Uputio oštru poruku zapadnim zemljama!

Petković je na Fejsbuku napisao da samo Bogdanović ima podršku zvaničnog Beograda i poručio da je od presudnog značaja za ostanak i opstanak Srba na KiM da sačuvamo svih 10 opština u srpskim rukama. 

– Samo Vladan ima podršku zvaničnog Beograda, Кancelarije za Kosovo i Metohiju i našeg predsednika Aleksandar Vučić jer znamo da će se boriti samo i isključivo za srpske interese! Draga braćo i sestre, vi najbolje znate koliko je od presudnog značaja za naš ostanak i opstanak na KiM, da sačuvamo svih 10 opština u srpskim rukama – naveo je Petković.

„Za nova radna mesta, za novu putnu infrastrukturu, za nove kuće i vrtiće – jedino Srpska lista 147 Vladan Bogdanović – gradonačelnik Klokota“, napisao je direktor Kancelarije za KiM. 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter