Izvor: happybsc
20.05.2024 u 18:39
0

POČINJE ROVOVOSKA BORBA: Predsednik Vučić stigao u Njujork u delegaciji sa predsednikom je i ministar spoljnih poslova Marko Đurić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Njujork, gde će 23. maja prisustvovati sednici Generalne skupštine UN na kojoj će se razmatrati predlog rezolucije o Srebrenici.

U delegaciji sa predsednikom Vučićem je i ministar spoljnih poslova Marko Đurić. Pred polazak u Njujorku i učešće na zasedanju Generalne skupštine UN, predsednik Vučić je jutros u Hramu Svetog Svetog Save na Vračaru prisustvovao službi koju je služio patrijarh srpski Porfirije.

„Idem u Njujork da se borim svom snagom i srcem za budućnost naše zemlje“, poručio je Vučić uoči puta. Vučić je naveo da je pred put u Njujork zatražio blagoslov od patrijarha Porfirija i pomolio se Bogu u svetinji – hramu Svetog Save u Beogradu.

„Silni su oni koji su protiv nas, ali Srbija je naša najveća svetinja. Mnogo je laži, ali je istina jedna i večna. Naša trobojka će se ponosno vijoriti u Njujorku, a pod njenim okriljem će novu energiju u zalaganju za pravedniji svet naći sve slobodarske zemlje, sve nacije koje se bore za dostojanstvo i pravdu, koja je dugo bila obesmišljavana i ponižavana. Živela Srbija!“, napisao je Vučić na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter