Izvor:
07.11.2019 u 09:51
0

PODNESITE LAKŠE PROMENE U TRUDNOĆI: Potrebna je PODRŠKA jačeg pola! (FOTO)

Trudnoća je period koji nosi mnogobrojne promene u životu žene, što fizičke, što psihičke. Na fizičke promene se žena navikne, ali šta je sa onim psihičkim?

Koje dileme muče žene i koliko je važno razumevanje najbližih i podrška partnera, odgovor su dale lajfkouč Anja Tomić i vlogerka Marija Lakić.

Anja je već mama jednog dečaka, ali i trudnica koja uživa u drugoj trudnoći. Kaže da joj trudnoća ne pada teško, ali da se brzo zamara.

Imam dosta vremena da kreativno radim, ali i šetam, uživam. Brže se zamaram, to mi možda teže pada, ali sve ostalo što se vezuje za trudnoću, emotivne promene, stres i nervozu prevazilazim uz određene tehnike – rekla je Anja.

Podnošenje drugog stanja je individualna stvar, zavisi od žene, ali su promene neminovne, kaže Marija.

– Promene su u vidu raspoloženja. Malo smo nervoznije, sve nam nekad smeta, tražimo veću pažnju – naglasila je Marija.

Žena u trudnoći mora da se navikne na promene, ali i da kaže sebi da je lepa, i da je trudnoća njeno vreme.

Žena mora da radi na svom samopouzdanju u drugom stanju bez obzira na očigledne promene, ali je u tome svakako važna i podrška partnera – rekla je Marija.

Izvor: b92.net
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter