Izvor: ALO
23.09.2021 u 15:53
0

PORUKA VUČIĆA IZ BUDIMPEŠTE: Ako Albanci krenu na Srbe, verujte mi, neće biti progona…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je jasnu poruku iz Budimpešte.

 Pitanje demografije je suštinsko pitanje Srbije. Bez ljude ne možemo da uradimo ništa. Kakav god da je mortalitet, sa stopom nataliteta pobeđujete sve. U narednih mesec dana izaći ćemo sa merama natalitetne politike – kazao je Vučić.

Vučić je istakao da se nada da će uskoro, pošto preda funkciju predsednika, da ugosti predsednika Poljske.

 PROČITAJTE JOŠ: Jasna poruka da novog pogroma neće biti: POVIŠENA BORBENA GOTOVOST U RAŠKOJ I NOVOM PAZARU!

– Zabrinut sam zbog prebijanja Srba, ali to je pitanje za NATO i EU zašto to dozvoljavaju. Jasno smo postavili granice dokle ćemo trpeti odluke Albanaca. Verujem u hrabrost naroda. Bude li pokušaja progona našeg stanovništva, to se neće dogoditi – poručio je predsednik Srbije.

Vučić je prokomentarisao promociju knjige supruge premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: Predsednik Srbije se u Budimpešti sastao sa slovenačkim premijerom!

– Ona je žena Norvežanka. Nemam problem sa time da se plašimo nečijih reči i knjiga. Pojma nisam, pročitao sam u novinama, usput. Imao bih drugo pitanje, a kako to da je samoopredelje suština slobode samo sem za Srbe? To je pitanje za sve Evropljane. Znamo gde nam je mesto, znam da smo mali i da sile nisu bili na našoj strani 1999. godine. Da sam znao da se o tome bavi knjiga, došao bih da dobijem odgovor na ovo pitanje. Samo nemojte da me lažete i pravite majmunom kako to nije tako – naveo je Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter