Izvor:
02.11.2019 u 14:21
0

POSETA AERODROMU U BEOGRADU: Ambasador Egipta posetio aerodrom Vojka i školu letenja!

Ambasador Egipta Amr Alguvejli sa porodicom i saradnicma posetio je danas aerodrom Vojka nadomak Beograda i školu letenja "Pipistrel Serbia'''', saopšteno je iz Media Centra.

Ambasador se ovom prilikom upoznao sa kabinetima ove škole letenja koja, između ostalog, nudi program obuke za pilote i instruktore ultralakih vazduhoplova i motornih zmajeva.

Domaćin tog susreta bio je vlasnik aerodroma u Vojki, pilot Milan Lovrić, koji je sa svojim timom gostima priredio iskustvo promo letova na najnovija tri ultralaka aviona.

– Iako su vremenski uslovi bili daleko od idealnog, ostvarena je planirana ruta letenja, iznad manastira srpske Svete gore – izjavio je Lovrić i zahvalio Alguvejliju na poseti.

– Bio je ovo jedan od izuzetno interesantnih dana za mene i moju porodicu. Naše dve zemlje su u tradicionalno dobrim odnosima, ali kada vam domaćin, kao i kod nas, ponudi hleb i so, to gostoprimstvo je i više od toga – rekao je ambasador Alguvejli i poručio da će svoje iskustvo ispunjeno adrenalinom preporučiti ne samo sugrađanima, već i svojim kolegama, navodi se u saopštenju iz Media Centra.

Prema njegovim rečima, najveći utisak ova poseta ostavila je na njegovu suprugu, kojoj je ovo bilo nesvakidašnje iskustvo u upoznavanju Srbije i njenih lepota.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter