Izvor:
22.11.2018 u 15:48
0

POSLE SASTANKA SA PREDSTAVNICIMA KIM: Vučić pozvao Srbe da ne čine ništa protivno svojim interesima!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je Srbe sa KiM, nakon sastanka sa njihovim predstavnicima u Beogradu, da sve što planiraju da rade i urade – to čine u miru, na demokratski način, da nikoga ne provociraju, da ništa ne učine što bi druga strana sa delom međunarodne zajednice mogla da iskoristi protiv njih.

Vučić je rekao da su se pojedini albanski mediji i međunarodni faktori nadali da će danas moći da snime pokrete srpske vojske.

– Namerno sam naredio da nikakve pokrete ne prave i teško im je da pronađu izgovor za uvođenje protivpravnih mera Prištine – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter