Izvor:
05.10.2019 u 14:04
0

POTEZ PREDSEDNIKA SRBIJE SVE IZNENADIO: Kako je Vučićev istup postao viralan!

Video snimak predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako čita dokument Centralne izborne komisije Kosova i Metohije na albanskom jeziku postao je viralan na društvenim mrežama i albanskim medijima.

Većina medija na albanskom jeziku izvestila je o tom događaju još tokom konferencije za stampu predsednika Srbije I predstavnika Srpske liste, a onda su usledili i komentari na društvenim mrežama.

– Vučić je iznenadio sve, čitao je na albanskom i šalio se sa albanskim novinarom tokom konferencije za štampu – piše jedan od glavnih listova u Tirani.

Albanski portali piše da je Vučićev klip postao viralan nakon pisanja srpskih medija I da se širi najvećom brzinom.

Događaj je privukao ogromnu pažnju i na albanskim medijima na Kosovu i Metohiji.

– Predsednik Srbije je juče pročitao dokumenta na albanskom i onda se okrenuo ka novinaru Tv Klan/Abc News iz Tirane i pitao ga ''je l'' u redu Seferi?" – a onda je pohvalio novinara kako priča srpski, pa naveo da I on moze da nauci po nešto albanski, ali da ipak nije pametan kao kandidati Nenad Rašić i Rada Trajković.

Mnogi su komentarisali način čitanja predsednika Srbije i to koliko tačno čita.

To je pokrenulo raspravu i u medijima i na društvenim mrežama o srpsko-albanskim odnosima i da li je pomirenje moguće, a u jednom od komentara se primećuje da predsednik Vučić razume da se mržnjom ne može ići napred, mada uz napomenu – "u poslednje vreme".

Predsednik Srbije je u petak, na konferenciji za novinare, pročitao zaglavlje dokumenta CIK-a.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter