Izvor: TANJUG
28.09.2024 u 12:10
0

POVERENICA ZA ZAŠTITU RAVNOPRAVNOSTI: Obrazovanje mora biti dostupno svoj deci

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković izjavila je da škole treba da budu mesta bez predrasuda i nasilja, u kojima se diskriminacija ne toleriše.

BEOGRAD – Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković izjavila je da škole treba da budu mesta bez predrasuda i nasilja, u kojima se diskriminacija ne toleriše.

BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA: Održaće se od 19. do 27. oktobra, zemlja gost Kuba

„Obrazovanje mora biti dostupno svoj deci, bez obzira na njihovu etničku pripadnost“, istakla je poverenica za zaštitu ravnopravnosti na otvaranju konferencije „Svetlo i senka – Romi u sistemu obrazovanja“.

Ona je ukazala da moramo pružiti sveobuhvatnu podršku romskim đacima, među kojima su budući lekari, nastavnici i naučnici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter