Izvor: HAPPY BSC
30.12.2022 u 21:36
0

UŽIVO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA: „Odigrali smo jako i uvek ćemo tako, svoju zemlju ČUVAMO i ne damo nikom“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se naciji, glavna tema njegovog obraćanja je trenutna sitaucija na Kosovu i Metohiji. Predsednik Vučić o svim problemima sa kojima se naš narod na Kosovu i Metohiji susreće.

Predsednik Vučić najpre je govorio o pregovorima oko Kosova i Metohije gde je posebno istakao da se niko nije uplašio Albanaca, jer oni nisu snažniji od Srbije, bio je jasan predsednik.

PREDSEDNIK VUČIĆ NAGLASIO: Naš posao je da sada brinemo o Adžiću i Trajkoviću i borimo se za njih

– Ako mi dozvolite nekoliko važnih reči. Borili smo se da sačuvamo narod na KiM i da sačuvamo mir. To nije uvek jednostavno. Naime, ne traje to od juče. Ne stvaraju se te situacija zbog jednog ili deset incidenata. Godinama se priprema i godinama se potcenjuje stanje duha srpskog naroda, rekao je predsednik Vučić.

– I večeras šalju ekipu kosovske policije da iz južnog dela pređu u severnu, pa se vrate samo da provociraju. Niko se nije uplašio Albanaca, prvi put kažem: Mogu da dovedu Svetog Petra, oni na severu ne mogu ništa. Oni nisu snažniji od Srba i tačka, istakao je predsednik.

– Presudilo je to što smo se celu noć svađali oko reči barikade i da NATO izađe sa tekstom koji bi prvi put obuhvatio Srpske lokalne zajednice. I kažu Vučić slavi pobedu, a niste mogli osmeh da mi vidite. Osećam se kao pregažen, ne sećam se da sam imao tako težak sastanak. Suština je da Srbi više nisu mogli da trpe zulum. To da su Srbi nekog napali nekog šok bombama, to su gluposti. Da li ima Srba sa oružjem? To ne znam, bio je jasan predsednik Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik Srbije istakao je da Srbi na Kosovu i Metohiji više ne mogu da trpe teror i iživljavanje.

– Na barikadama su i profesori, i lekari, i medicinske sestre… Ljudi više nisu znali šta da rade. Momak koji se ljubio s devojkom, izubijan je do neprepoznatljivosti. Čovek koji je prevozio pivo izubijan do neprepoznatljivosti. Da li ste mislili da će to neko da trpi doveka, rekao je predsednik Aleksandar.

Predsednik ističe da se Albanci nisu zaleteli 20 dana iz dva razloga.

– Prvi je što bi naišli na tvrd orah i shvatili bi koliko je žestok otpor naroda. Drugi razlog je da znaju da bi stigao snažan odgovor Srbije i da bi bili počišćeni kao metlom.

Predsednik Vučić rekao je da će Srbija uvek biti sigurna i bezbedna jer ima ko da je čuva i ne da.

– Ja se ne libim da kažem istinu, kao što sam i pred patrijarhom govorio istinu. Njima smeta što smo odigrali šahovski precizno, igrali smo jako i uvek ćemo igrati jako. Rešili smo da čuvamo svoju zemlju i da je ne damo nikom, rekao je predsednik.

Predsednik je dodao da smo za sada sačuvali mir i da je sigurno i jasno kao dan da ćemo ga i dalje čuvati.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter