Izvor: TANJUG
06.01.2021 u 21:09
0

PREDSEDNIK NA HILANDARU: Nadomak svetinje – nemoguće objasniti osećanja (FOTO)

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „nemoguće objasniti šta osećate na Svetoj gori i u trenucima dok se približavate Hilandaru“.

Vučić je na Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj se vidi da je u blizini srpskog manastira Hilandar na Svetoj gori.

SAZNAJTE OVO

NOVI JAK POTRES KOD PETRINJE!

VUČIĆ STIGAO U HILANDAR: Monasi dočekali srpskog predsednika

MIĆUNOVIĆ OSTAJE IZA REŠETAKA! Određeno mu zadržavanje!

Uhapšen Brano Mićunović!

KO JE BRANO MIĆUNOVIĆ Ovo je život kontroverznog Nikšićanina

„Nadomak svetinje. Nemoguće je objasniti šta osećate na Svetoj gori i u trenucima kada se približavate Hilandaru,“ napisao je presednik Vučić i dodao da je posebno zahvalan manastirskoj bratiji na toplom dočeku i divnom gostoprimstvu.



Vučić je ranije najavio da će Badnji dan i Božić provesti na Hilandaru, što će biti prva zvanična poseta jednog predsednika Srbije srpskom manastiru na Svetoj gori u poslednjih 20 godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter