Izvor:
26.09.2019 u 08:22
0

PREDSEDNIK PROKOMENTARISAO SITUACIJU: Vučić o blokadi rektorata, rektorki, ucenama i ustupcima!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija slobodna zemlja u kojoj niko nikada nije napadao rektora beogradskog univerziteta, zatvarao ga ili mu zabranjivao ulazak u Rektorat, kao što je to bio slučaj tokom nedavne blokade Rektorata, što vidi kao užasan potički potez.

– Srbija je slobodna zemlja, u Srbiji rektora niko nikada nije napadao, zatvarao i zabranjivao ulazak. Takvoj histeriji i banditizmu ću se suprotstavljati i boriti dok sam živ", rekao je Vučić sinoć u Njujorku na pitanje novinara kako vidi dešavanja na BU i na konstataciju da se rektorka Ivanka Popović stavila na stranu partijskih ljudi, a ne na stranu većine studenta.

Predsednik je rekao da i vladajuća koalicija može da uvede u Rektorat stvarne studente od 20, ali da to nije rešenje.

– I šta da radimo, da dođe neki novi ljudi i maltretira rektorku da potpiše nešto drugo, kao što je potpisala dogovor sa onima koji su blokirali Rektorat", rekao je predsednik i dodao da veruje da pristojna i normalna Srbija dobro razume sta se dešava, te da je zahvalan ljudima koji su razumni, racionalni i vole svoju zemlju.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter