Izvor:
26.09.2019 u 10:03
0

PREDSEDNIK SKUPŠTINSKOG ODBORA ZA KOSOVO I METOHIJU MILOVAN DRECUN: Prikupljaju se dokazi protiv Haradinaja! (VIDEO)

Ekskluzivno za Happy portal predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun otkriva kakvo je trenutno stanje na Kosmetu, kao i koliko smo daleko od rešavanja problema taksi kosovskih vlasti. Drecun se osvrnuo i na trenutnu situaciju oko Ramuša Haradinaja.

– Vidim da se uveliko razgovara o rešavanju kosovskog problema. Naša delegacija u Njujorku koristi priliku da što više zemalja sazna za našu situaciju i da se koristi prilika za što više bilateralnih sastanaka. Naravno, izuzetno je bio bitan sastanak sa Angelom Merkel i tu je izneta ideja da se pravi regionalna konferencija oko Kosova i Metohije jer i susedne zemlje prate situaciju jer su manje ili više involvirane. Veoma je važno razgovarati o ekonomskom razvoju Srbije. Vučić u govoru UN namerava da iznese naše mišljenje. Srbija već dugo radi na tome da se ostvare novi infrastrukturni objekti, radi se na gradnji autoputa koji će povezati Srbiju sa Bosnom i Hercegovinom, pa autoput koji treba da ide ka Prištini od Niša. Sudeći po zvaničnim izjavama vodećih albanskih političkih stranaka čini se da je cilj da neko iz Beograda potpiše priznanje Kosova i da je to jedino prihvatljivo, na šta mi nećemo nikada pristati. Za Haradinaja se još uvek prikupljaju dokazi. Mislim da je još rano govoriti o podizanju optužnica i posebno su bitni svedoci po pitanju žrtava srpske nacionalnosti – rekao je Milovan Drecun.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter