Izvor:
27.10.2019 u 19:22
0

PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ: Rukovodićemo se samo našim interesima, imamo samo sebe!

Vodićemo nezavisnu politiku, pitaćemo samo naš narod, Srbija više nije tako mala i slaba da bi joj neko određivao šta treba da radi, poručio je večeras lider SNS Aleksandar Vučić u Novom Sadu na proslavi 11 godina od osnivanja stranke.

– Ne očekujte da neko drugi rešava naše probleme. Imamo samo sebe i moramo sami da se borimo za sebe, za svoju nezavisnost – rekao je Vučić.

On je kazao da u Srbiji uvek čekamo da nam neko nešto reši, pa očekujemo da će nam pomoći Amerikanci, Rusi, Evropljani…

– Znam da je najnepopularnije, da niko neće da čuje da moramo da se oslonimo na svoje snage, jer mislimo da imamo moćnog zaštitnika. Nemamo, moramo sami da brinemo o sebi, da sami donosimo svoje odluke, da imamo vojsku koja može da štiti našu zemlju, snažnu policiju, da gradimo prijateljstva svuda u svetu. Neće nam zabraniti Amrikanci da nam Rusi budu prijatelji, niti će neko sa istoka da zabrani da nam Evropljani budu prijatelji – naglasio je on.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter