Izvor:
22.11.2018 u 16:23
0

PREDSEDNIK VUČIĆ: Albanci nisu naviknuti na srpske pobede!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u obraćanju novinarima nakon sastanka sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, da je uzrok histerične reakcije Prištine, što Albanci nisu naviknuti na srpske pobede.

– Srbija je mnogo jača ne samo od devedesetih, već i od 2004, 2008, 2010. i 2011… Navikli su na Srbiju koja je nizala poraz za porazom, da pre toga niko nije bio kažnjen za pogrom 2004, da su nas isterali iz UN 2009, stravičan poraz koji smo pretrpeli pred Međunarodnim sudom pravde 2010, i kada su nas 2011. naterali da postavimo granicu između Srba i Srba, na Brnjaku i Jarinju. Bili su naviknuti na srpske poraze, a sada se to promenilo i Srbija više ne niže poraze, a oni ne nižu pobede – kazao je Vučić.

Istakao je da ovakva reakcija Prištine nije rešenje i da ne može da im pomogne, te da neće uticati na smanjenje njihove nervoze.

– Mogu da ih samo molim time što kažem da su mir i dijalog to što je potrebno. Da pomažem time što bismo išli na ruku njihovim odlukama protivno interesu našeg naroda sigurno neću – poručio je Vučić.

Na pitanje šta bi se desilo sa Srbijom da je ona pokušala da izazove ovakvu humanitarnu katastrofu jednom narodu, on je kazao da bismo bili strogo, oštro kažnjeni, proglašeni za diktatorsku, fašističku državu.

– Svi drugi mogu što Srbija ne sme – konstatuje Vučić te dodaje da se to nastavlja, jer na svojoj strani imaju interese nekih sila.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter