Izvor:
26.09.2019 u 14:40
0

PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO: DVE države će preispitati svoje odluke o statusu Kosova!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je novinarima da su odmah posle njegovog govora pred Generalnom skupštinom UN dvojica ministara afričkih zemalja prišla Ivici Dačiću i najavili preispitivanje svoje odluke o statusu Kosova.

Važno je da je samo sekund posle mog govora dvoje ministara veoma važnih afričkih zemalja prišlo Dačiću da čestitaju na našem stavu i rekli da će gledati da vode upravo takvu (suverenu i nezavisnu) politiku i da žele sa nama da razgovaraju i oko Kosova, jer im odluke u prošlosti nisu bile, da ne kažem, u skladu sa međunarodnim pravom već nisu bile na našoj strani – rekao je Vučić.

Takođe, primetio je da je tokom njegovog obraćanaj u UN u sali bilo tri puta više ljudi nego prethodni put.

Izvor: Tanjug
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter