Izvor:
27.10.2019 u 21:56
0

PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVLJUJE: Velike promene u stranci od novembra!

Predsednik SNS Aleksandar Vučić najavio je ponovo velike promene u stranci na predstojećim stranačkim izborima u novembru istakavši da iz svojih redova moraju da izbace one koji su se borili samo za lične interese.

On je okupljenima u Sportsko-poslovnom centru "Vojvodina" u Novom Sadu na skupu povodom 11 godina od osnivanja stranke, rekao da treba da budu svesni postignutih rezultata, ali i da nastave da se bore za napredak zemlje još jače.

Vučić je kazao da su prethodnih godina stvarali stranku koja želi više i bolje i koja iz svakog poraza i minimalnog i nevažnog izvuče pouku i bori se dalje da pobeđuje.

– Pobeda je da radite više, da se borite više, da verujete u svoje snove… Lestvicu dižite na šest metara, da najviše snove sanjamo i da te snove ostvarujemo – rekao je Vučić.

On je rekao da oni koji se bave politikom nisu tu zbog sebe i svojih najbližih nego naroda.

– Nemaš pravo da se žališ nego da vidiš kako je našem narodu, sirotinji i možemo li još više da uradimo za njih, a možemo i moramo i uradićemo još mnogo – zaključio je Vučić.

Izvor: Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter