Izvor: objektiv
27.08.2021 u 14:55
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SA ZORČIĆEM: Slovenija podržava Otvoreni Balkan, sve više ulaganja sa obe strane (FOTO)

Vučić je istakao značaj podrške Slovenije evropskom putu Srbije, posebno tokom slovenačkog predsedavanja EU

VAŽNO: 

MINISTAR KRKOBABIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Puna podrška predsednika da svi dobiju krov nad glavom i da naselimo nenaseljene predele!

ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Paradoksalno je da Todosijević bude osuđen zato što je rekao istinu o Račku!

GORUĆA TEMA U “ DOBRO JUTRO SRBIJO“: Šta propagira lažna elita u Srbiji! Koja je dužnost pravih umetnika!

DANAS U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Šanse i pogodnosti malih proizvođača hrane u Srbiji! (15.00 sati) Happy TV

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Državnog zbora Republike Slovenije Igorom Zorčičem, sa kojim se saglasio da je i ova poseta potvrdila prijateljstvo i partnerstvo dveju zemalja.

Predsednik Vučić je istakao značaj parlamentarne saradnje, kao i svih drugih oblika srpsko-slovenačkih veza, posebno u oblasti ekonomije, u kojoj se ostvaruje sve više ulaganja na obe strane.

Predsednik Vučić je istakao značaj podrške Slovenije evropskom putu Srbije, posebno tokom slovenačkog predsedavanja EU.

Predsednik slovenačkog parlamenta Zorčič je istakao da je proširenje EU na Zapadni Balkan jedan od prioriteta predsedavanja i da u Sloveniji pridaju veliki značaj održavanju Samita EU – Zapadni Balkan. On je takođe pozdravio inicijativu Open Balkan (Otvoreni Balkan), kao način za bližu saradnju u regionu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter