Izvor:
03.11.2019 u 09:56
0

PREDVODI DRŽAVNU DELEGACIJU: BRNABIĆEVA od sutra u poseti Kini i na EKSPO sajmu!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić predvodiće državnu delegaciju koja će od sutra do 8. novembra boraviti u poseti Kini, gde će učestvovati na drugom kineskom međunarodnom uvoznom EKSPO (The China International Import Expo) sajmu u Šangaju.

Premijerka Brnabić sastaće se u Šangaju sa predsednikom NR Kine Si Ðinpingom, sa kojim će razgovarati o daljem razvoju sveukupnih odnosa dve zemlje, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Predsednica Vlade obratiće se na ceremoniji zvaničnog otvaranja Sajma i obići ekonomski Paviljon Srbije.

Tokom boravka u Šangaju, Brnabić će se sastati sa rukovodiocima HBIS Groupe, kompanije HUAWEI, kao i Bank of China. Premijerka će takođe održati predavanje na Šangaj Ðao Tong Univerzitetu.

Predsednica Vlade Srbije i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, obratiće se i na otvaranju Srpsko-kineskog poslovnog foruma u Šangaju. U okviru foruma biće potpisan Memorandum o razumevanju između Kancelarije za IT i eUpravu Vlade Srbije i kineske kompanije HUAWEI.

Tokom boravka u Kini, delegacija će posetiti i grad Hangdžou, gde će se premijerka Brnabić sastati sa predstavnicima provinicije Džđang i posetiti kompaniju Alibaba i visoko-tehnološki park.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter