Izvor: BLIC
18.10.2024 u 11:11
0

PREMIJER VUČEVIĆ: Rekonstrukcija Vlade kada za to dođe vreme

Istakao je da princip promenljivosti mora biti u politici, prirodno je da se rad ocenjuje

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je da će rekonstrukcije Vlade Srbije biti kada za to dođe vreme i da je prirodno da se rad ocenjuje.

ALEKSANDAR VUČIĆ: Danas sastanak sa ministrom inostranih i evropskih poslova Slovačke

– Razgovaraću sa predsednikom, moramo praviti prolazno vreme, presek stanja za ministre. Valjda je prirodno da se vrši neka ocena za rad, da vidimo ko šta radi. A oni su svi sigurni da neće biti rekontrukcije, oni su sigurni da Vučić i ja to radimo da zapretimo i sigurni su da oni nisu među njima, jer su oni bitni, jer imaju dobre odnose sa predsednikom, sa mnom – rekao je Vučević.

Istakao je da princip promenljivosti mora biti u politici i dodao da su neki veoma savesni, a neki daju sebi za pravo da misle ne može doći do rekonstrukcije za njih,

– Pozivam sve ministre da budu ministri u Vladi Republike Srbije i službenici Republike Srbije. Svi moraju da shvate da su službenici ove države. Mi smo na srpskom putu, ne može se reći da moramo da se opredelimo – naglasio je Vučević.

Ukazao je da se Srbija odavno opredelila za srpsku stolicu i srpski put. 

– Nećemo da budemo ničije pudlice… Da mi budemo neka druga strana, a ne naša, nećemo da budemo. Dosta te glupe priče da Srbija sedi na više stolica. Itekako je održiva ova politika – istakao je premijer Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter