Izvor: alo
05.01.2021 u 07:52
0

PROBLEM ZA AMERIKU: Sila sa Bliskog istoka zatvorila klanac!

Američki Stejt department pozvao je Iran da pod hitno oslobodi južnokorejski tanker, koji je zaplenio u Persijskom zalivu i optužio Teheran da ugrožava slobodu plovidbe u pokušaju da ublaži ekonomske sankcije, nametnute toj zemlji.

IIranski režim nastavlja da preti pravima i slobodama plovidbe u Persijskom zalivu u okviru jasnih pokušaja da iznudi od međunarodne zajednice da ublaži pritisak sankcija“, naveo je portparol Stejt departmenta koji je tražio da ostane anoniman, prenosi Rojters.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

FAJZER UPOZORIO NEMAČKE VLASTI: Nema nikakvih dokaza u prilog tome!

RUKA SPASA ZA ASANŽA! Nakon odluke britanskog suda svetu se obratio meksički predsednik! (VIDEO)

STIGLE VAKCINE! Još 19.500 doza došlo u Torlak!

Kako je ranije objavila agencija Tasnim, posada južnokorejskog tankera, koji je zaplenio Iran u Ormuskom moreuzu, zadržana je u luci Bandar Abas.

Članovi posade su iz Južne Koreje, Indonezije, Vijetnama i Mjanmara, navodi ta poluzvanična agencija ne precizirajući o kom broju se radi ni gde se nalazi.

Iranski mediji potvrdili su da je mornarica iranske revolucionarne garde zaplenila južnokorejsko trgovačko plovilo zbog, kako su naveli „zagađivanja Persijskog zaliva hemikalijama“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter