Izvor: Objektiv.rs
14.03.2022 u 16:41
0

PROTIV SRBIJE SE VODI SPECIJALNI RAT! Hajka na Beograd zbog rusko-ukrajinskog RATA

Dve dojave o bombama na letu Beograd-Moskva u razmaku od samo nekoliko dana. Na letu Beograd-Moskva prijavljena je eksplozivna naprava, a prema informacijama, avion se vraća na aerodrom Nikola Tesla u Surčinu, da li je to slučajno?

Podsetimo, i pre nekoliko dana prijavljena je eksplozivna naprava na letu Beograd-Moskva, a ispostavilo se da je dojava bila lažna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Očigledno je da je u pitanju ista situacija, te da se protiv naše zemlje vodi specijalni rat zbog rusko-ukrajinskog sukoba, tačnije zato što nije uvela sankcije Rusiji.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, gostujući na TV Pink u subotu, primetio da se vodi hajka protiv naše države, te da se Beograd optužuje da je udvostručio broj aviona za Moksvu.

– Kao da imamo 200 umesto 100 aviona, a ne dva umesto jednog – prokomentarisao je Vučić.

Na konstataciju da Srbija jedina ima letove za Moskvu, predsednik je primetio da niko neće da dira one u NATO, koji su delom u Evropi, a delom u Aziji, te imaju 30 puta više letova za Moskvu od nas, objašnjavajući da misli na Tursku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter