Izvor: Happy BSC
14.11.2021 u 21:17
0

PUTIN CITIRAO VUČIĆA: Predsednik Rusije preneo deo njegovog intervjua! (FOTO)

Na instagramu  nalogu koji nosi ime predsednika Rusije Vladimira Putina citiran je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

PROČITAJTE JOŠ:  SRPSKA LISTA UBEDLJIVO POBEDILA U KLOKOTU! – Srbi pokazali u koga imaju poverenja!

Predsednik Vučić je, u ekskluzivnom intervjuu za Jutjub kanal Solovjev lajv, čiji su delovi danas prikazani na TV Rusija 1 i na platformi Smotrim, istakao da mnogo uči od Putina.

– Mi, naravno, razgovaramo jedni sa drugima u regionu. Ali potrebno je vreme sa velikim liderima. Ali sada ću se sastati sa predsednikom Putinom 19. put. Zamislite, 19. put, predsednik Putin je našao vremena za predsednika ili premijera Srbije. 19 puta zaredom.“ poslednjih sedam godina. Koliko je energije uložio u odnose sa Srbijom. Beskrajno smo zahvalni na tome – rekao je Vučić, a Putin preneo na svom Instagram profilu.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter