Izvor: Tanjug
30.06.2021 u 22:54
0

PUTIN O IGRAMA U TOKIJU: Održavanje Olimpijade je pobeda čovečanstva

Ruski predsednik Vladimir Putin očekuje da organizatori Letnjih olimpijskih igara u Tokiju uspešno zaštite sve sportiste i gledaoce od kovid-19 i smatra da je predstojeće održavanje najveće sportske manifestacije pobeda čovečanstva.

VAŽNO: 

PRVI SAZNAJTE NAJNOVIJE INFORMACIJE: Brojni gosti i TOP teme vas očekuju u „DOBRO JUTRO SRBIJO“!

TEMA ORGANIZOVANI KRIMINAL! Vanredni sastanak Vučića, Ane Brnabić i Vulina u Predsedništvu

VULIN O PRESUDI STANIŠIĆU I SIMATOVIĆU: Bio je to pokušaj suđenja Srbiji

POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Panika zbog klime

„ORLOVI“ JEDVA POBEDILI: Srbija u polufinalu, Filipini tvrd orah (VIDEO)

Ruski predsednik je danas održao sastanak sa nacionalnim olimpijskim timom pre odlaska u Japan i rekao da je činjenica da će se Olimpijske igre održati u složenim uslovima pandemije već sama po sebi pobeda celog čovečanstva, prenosi TAS S.

„Igre u Japanu nesumnjivo će biti vrlo posebne, a očekujemo da će organizatori primeniti sve mere da zaštite sportiste i gledaoce”, naglasio je Putin.

On je čestitao sportistima koji su uvršteni na spisak ruskog olimpijskog tima i poželeo im uspešan nastup na dugo očekivanim 32. Letnjim olimpijskim igrama , koje su prošlog leta odložene zbog pandemije kovid-19, a čije održavanje je predviđeno ove godine između 23. jula i 8. avgusta u Tokiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter