Izvor: Tanjug
09.02.2021 u 13:11
0

RADNO U SKUPŠTINI: Poslanici pitanjima „rešetali“ ministre

Poslanici Skupštine Srbije postavljali su danas pitanja izvršnoj vlasti i nadležnim organima, pa je tako poslanik Stranke pravde i pomirenja Samir Tandir pitao šta će Ministarstvo zdravlja preduzeti protiv odgovornih u bolnici u Opštoj bolnici u Novom Pazaru koji su, kako kaže, dali opravdanje napadačima na aktivistu Irfana Ugljanina i zadržali ih u bolnici bez razloga.

NAJVAŽNIJE DANAS

Kon posle kriznog štaba: MERE OSTAJU DO DALJEG, nije bilo ni govora o popuštanju

Posle viđenja sa članom bande Velje Nevolje: I Tomo Zorić na saslušanju u policiji, čeka se Milica Ljubičić!

HOROR KOD ZVORNIKA: Muškarac nastradao u požaru

HRVATI NE MOŽETE IZBRISATI USTAŠKU ISTORIJU! Amerikanci ne daju mira nacistima koji napadaju „Daru iz Jasenovca“

Na današnji dan pre tri godine preminuo je glumac Nebojša Glogovac

Tandir tvrdi da su odgovorni u toj bolnici falsifikovali povrede i zdravstveno stanje kriminalaca koji su, kako kaže, u sred bela dana napali Ugljanina i naneli mu telesne povrede.

“Po kom osnovu su ti ljudi prenoćili u bolnici”, pitao je Tandir koji je istovremeno pohvalio državu koja je prethodnih dana pokazala rezultate u borbi protiv kriminala.

On je takođe od Ministarstva zdravlja zatražio da ispita kako je moguće da deca koja su završila Medicinsku školu ne mogu da se zaposle u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, ali mogu neki sa, kako kaže, sumnjivim diplomama.

Poslanik Socijalističke partije Srbije Toma Fila postavio je pitanje ministarki pravde Maji Popović da li planira da uključi advokate u razgovore o promeni Ustava, kao i da li planira da pošalje izmene Zakona o kirivičnom postupku u parlament, a koje će, po njegovoj oceni, ubrzati pravosuđe.

Fila je rekao i da krivična suđenja mogu da se ubrzaju i ukoliko bi se ona tonski pratila, umesto da se, kaže, unosi u zapisnik.

PROČITAJTE JOŠ:

ORBAN POHVALIO VUČIĆA i proces vakcinacije u Srbiji

POJAČANE KONTROLE SAOBRAĆAJNE POLICIJE u celoj Srbiji!

POVEĆANJE 5.9 ODSTO: Počela isplata penzija

Poslanik Srpske napredne stranke Nebojša Bakarec pitao je MUP da li je moguće da je “mafijaški klan Belivuk vojno krilo kritičke mafije” koja godinama preti predsedniku Aleksnadru Vučiću i njegovoj porodici.

On je podsetio da su kod Belivuka pronađene dve snajperske puške i da sve to isuviše liči na atentat koji je izveden na Zorana Ðinđića.

Ocenio je da je bilo i priprema terena u Ðilasovim medijima, ali i kroz izjave o “Vučićevom fašizmu”.

“Da li je moguće da postoje naručioci i finansijeri pripremljenog atentata na predsednika Vucića. Da li je moguće da postoje inspiratori atentata, a u krivičnompravnom smislu mogući podstrekači i pomagači”, pitao je Bakarec ministra Aleksandra Vulina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter