Izvor:
28.02.2019 u 17:25
0

RAMUŠ HARADINAJ JE ZA SUSPENZIJU TAKSI! Ali tek kada se bude imao sporazum o priznavanju Kosova!

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, izjavio je danas u Mitrovici da se slaže sa suspenzijom uvećanih taksi na robu iz Srbije, ali kada bude poznato šta piše u sporazumu, kojim će biti okončan dijalog sa Beogradom.

Haradinaj je rekao da je teško doneti odluku o suspenziji taksi, ako se ne zna šta će biti sa dijalogom i šta će pisati u sporazumu.

– Teško je doneti odluku o suspenziji taksi danas. Slažem se da ta mera bude suspendovana kada budemo imali spoazum kojim će biti okončan dijalog. Kada budemo imali sporazum o priznanju nezavisnosg Kosova u postojećim granicama, odmah ćemo suspendovati takse– naveo je Hardinaj.

Politički lideri Albanaca podeljeni su po pitanju (ne)ukidanja sto odsto uvećanih taksi na robu iz Srbije. Kosovski predsednik Hašim Tači je za suspenziju, a Haradinaj protiv.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter