Izvor: Happy BSC
31.03.2022 u 09:16
0

RAT DO ISTREBLJENJA! Haradinaj JEZIVO ZAPRETIO Kurtiju! Krenuo je međusobni obračun UČK TERORISTA

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj poručio je premijeru Aljbinu Kurtiju da se „ne igra“ sa evidencijom ratnih veterena, jer će u suprotnom ljudi izaći na ulice, prenosi Gazeta ekspres.

Kurti ne želi da primenjuje kriterijume minimalne zarade za veterane. Izdržao sam sve klevete i njegove smicalice. Ne igrajte se više sa evidencijom veterana“, kazao je Haradinaj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je istakao da su veterenai imali razloga zašto su bili strpljivi, ali da neće čekati večno, i dodao da će, ako Kurti nastavi sa, kako je naveo, podsemhom, oni izaći na ulice i blokirati prilaz Vladi.

„Kurti ne može da ukloni ovu kategoriju sa spiska minimalne zarade. Neka tužilaštvo odredi ko je lažnjak i ukloni pojedinca, ali Kurti ne može da ih skloni sa spiska.

Premijer Aljbin Kurti je nedavno rekao da na Kosovu nema više od 20.000 ratnih veterana OVK.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter