Izvor: Tanjug
02.07.2021 u 12:19
0

RIKER: DVE STRANE JAKO UDALJENE, ALI SAD PODRŽAVA I DIJALOG BG-PR I LAJČAKA

Vršilac dužnosti pomoćnika američkog državnog sekretara za pitanja Evrope i Evroazije Filip Riker izjavio je danas da SAD podržavaju specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka koji, kako kaže, radi sa njegovim zamenikom Metjuom Palmerom. Riker je u Ohridu na Prespa forumu rekao da su Lajčak i Palmer zajedno išli u Prištinu i Beograd kako bi koordinisali aktivnosti.

VAŽNO: 

PULMOLOG EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Vakcina ne izaziva sterilitet – ali preležani kovid da!

ANA BRNABIĆ NA PRESPA FORUMU NA OHRIDU: Okupljanje lidera Zapadnog Balkana, EU i SAD!

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK 2. JUL: Danas ne izlazite bez kišobrana!

DA LI JE PREDSEDNIK OPŠTINE PALILULA KRIV? Sud danas odlučuje o pritvoru za Jovičića!

„Mi smo podstakli i Kosovo i Srbiju da nastave pregovore sa ozbiljnošću i hitnošću i pozdravljamo razgovore koji se obavljaju na visokom nivou“, rekao je Riker na panelu na kojem učestvuju i predsednik Crne Gore Milo Ðukanović, slovenački predsednik Borut Pahor, Johanes Han… On je naveo da su „dve strane“ jako udaljene, te da je dijalog način da se premoste razlike.

SAZNAJTE JOŠ:

REKLA MI JE TIHO „MOLIM TE“ PA POTONULA: Ispovest Aleksandra o davljenju devojčice na bazenu

PODATAK KOJI ĆE VAS NATERATI DA RAZMISLITE: Skoro svaka žrtva korone je nevakcinisana!

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! Danas gužve na putevima, posebno u pravcu mora!

GRČKA UVELA POSEBNA PRAVILA ZA ODLAZAK NA OSTRVA: Nove restriktivne mere za putovanja unutar zemlje

Objašnjava da Sporazum o normalizaciji donosi „normalno stanje“, a znači, kako kaže, uzajamno priznanje što će, prema njegovim rečima, omogućiti zemljama da „stave stvari u kontekst“ i krenu ka prosperitetnijem životu u budućnosti.

„Za to je potrebna fleksibilnost, kompromis i razmišljanje o budućnosti. Želimo više toga da vidimo i uveren sam da bi to želeli i naši partneri iz Evropske unije“, rekao je Riker.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter