Izvor: TANJUG
27.07.2022 u 17:58
0

SASLUŠANA JELENA ZORIĆ POVODOM IZJAVE DIJANE HRKALOVIĆ: Objasnila šta je doživela kao pretnju

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je iskaz dala novinarka Jelena Zorić povodom razjašnjenja činjeničnog stanja a vezano za izjavu Dijane Hrkalović u toku televizijske emisije na „Hepi“ televiziji.

Zorić je u svojoj izjavi detaljno opisala događaj i elemente koji kod nje stvaraju subjektivni osecaj uznemirenosti, rekao je zamenik Republičkog javnog tužioca Branko Stamenković.

„DRAGO MI JE KAD TAKVA MORALNA GROMADA KOMENTARIŠE MOG BRANJENIKA!“ Advokat Zorana Marjanovića odbrusio Dijani Hrkalović!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je napomenuo da će Treće osnovno javno tužilaštvo analizirati do sada pribavljene i raspoložive podatke i u skladu sa zakonom preduzeti dalje korake o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena.

On je ukazao da je poziv novinarki za razgovor upućen na osnovu zakona i obaveznog uputstva Republičkog javnog tužilaštva o hitnom postupanju u predmetima povodom događaja koji se mogu ticati ugrožavanja bezbednosti novinara i medijskih radnika.

Hrkalović je u emisiji pominjala brata novinarke Zorić kada je pričala o sudskom predmetu „Jovanjica“, što je Zorićeva shvatila kao pretnju.

Novinarka je pretnje prijavila i novinarskim udruženjima i Radnoj grupi za bezbednost novinara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter