Izvor:
28.03.2019 u 20:39
0

SASTALI SE VUČIĆ I HAN: Pregovarali su o evropskim integracijama, situaciji u regionu i problemima u dijalogu sa Prištinom! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa evropskim komesarom za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom sa kojim je razgovarao o evropskim integracijama Srbije, situaciji u regionu i problemima u dijalogu sa Prištinom.

Evropski komesar insistirao je na napredovanju u oblasti demokratije i vladavine prava zarad dobrobiti društva i kretanja Srbije na njenom evropskom putu.

Vučić je istakao da Srbija poštuje najviše demokratske principe i ponašaće se u skladu sa ponašanjem Nemačke, Francuske i drugih zemalja Evropske unije kada je reč o ključnim pitanjima u oblasti vladine prava, rada policije i pravosudnih organa.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter