Izvor: ALO.rs
02.07.2021 u 08:39
0

ŠEŠELJ O NOVOM NAPADU NA SRBIJU: Ovo je SKANDALOZNO – sada imamo čvrst stav o NEPRAVDI U HAGU!

Predsednik SRS Vojislav Šešelj komentarisao je za medije presudu Jovici Stanišiću i Franku Simatoviću Frenkiju.

– Presuda je skandalozna što je sasvim u skladu sa prirodom Haškog tribunala. Prethodna, oslobađajuća presuda je bila ispravna. Ona je donesena na istim principima kao i presuda hrvatskim generalima Gotovini i Markaču i srpskom generalu Perišiću. Međutim, posle toga je Haški tribunal ponovo promenio sudsku praksu i vratio se onoj praksi pretpostavljene odgovornosti koja je ranije dosledno primenjivana. Dakle, promena je bila potrebna samo da bi se oslobodili Ante Gotovina i Mladen Markač, a onda se nastavlja po starom – rekao je Vojislav Šešelj.

VAŽNO: 

PULMOLOG EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Vakcina ne izaziva sterilitet – ali preležani kovid da!

ANA BRNABIĆ NA PRESPA FORUMU NA OHRIDU: Okupljanje lidera Zapadnog Balkana, EU i SAD!

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK 2. JUL: Danas ne izlazite bez kišobrana!

DA LI JE PREDSEDNIK OPŠTINE PALILULA KRIV? Sud danas odlučuje o pritvoru za Jovičića!

Šešelj ističe da nema dokaza o krivici Jovice Stanišića i Franka Simatovića.

– Nema dokaza o umešanosti u događaje koji se tretiraju, a oni na području Šamca nisu zapravo imali nikakvih aktivnosti u toku rata – objašnjava predsednik SRS.

Lider radikala kaže da će i ova presuda, kao i svaka druga, biti iskorišćena za napade na Srbiju, ali ističe da ti napadi neće biti uspešni.

– Srbija sada ima čvrst stav o Haškom tribunalu i nepravdi koja se tamo sprovodi – rekao je Vojislav Šešelj.

Podsećamo, Jovica Stanišić i Franko Simatović Frenki osuđeni su u sredu prvostepenom presudom Haškog tribunala na po 12 godina zatvora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter