Izvor: Happy BSC
13.01.2021 u 10:28
0

ŠEŠELJ ZA HAPPY TV: Milo je komunjara, ubica pravoslavlja

Današnji gost u „Dobro jutro Srbijo“ Happy televizije“ bio je lider SRS-a Vojslav Šešelj.

NAJVAŽNIJE DANAS:

VAKCINA ZA DECU: Da li će najmlađi primiti cepivo protiv Kovida i koja će biti najbolja za njih?

Usvojena rezolucija o razrešenju Trampa

DANAS JE PREPODOBNA MELANIJA: Vernici joj se mole za spas od teškog života i bede

On je u najgledanijem jutarnjem programu ispričao da je dobio informacije da knjige iz manastira Tvrdoš koji se nalazi u Bosni i Hercegovini zapravo nisu spaljene.

– Nije tačno da su zapaljene knjige u Tvrdošu. Ja sam dobio te informacije i krštenicu, video sam datume – rekao je Šešelj.

On je spomenuo i narod u Hrvatskoj.

PROČITAJTE JOŠ:

SNAGA I INAT NAŠEG NARODA: Večeras slavimo SRPSKU NOVU GODINU, ispoštujte običaje

STIŽE NAM OPAKA FILOMENA! Snežna oluja iz Španije se seli na BALKAN!

PORAZ SRPSKIH IGRAČA: Gosti iz San Antonija stigli do trijumfa

– Problem koji imamo sa Hrvatima nije verske prirode, nego jezičke. Hrvati su, takođe, Sloveni – istakao je Šešelj.

OTIMANJE  SRPSKIH SVETINJA

Šešelj je, u svom stilu, prokomentarisao i izjavu crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, koji je naveo da su srpski stavovi po pitanju vere i svetinja u Crnoj Gori „srednjovekovno praznoverje“.

– Đukanović je tipična komunjara. Tako je u Makedoniji urađeno, i niko nije priznao tu crkvu. Đukanović je prava opasnost za pravoslavlje – ocenio je Šešelj i dodao da Srbi treba da se vrate svojim korenima, kao što to i čine.

– Sve što je do 1969. godine izgrađeno u Makedoniji, sve pripada Srpskoj pravoslavnoj crkvi – istakao je Šešelj.

Za stvaranje „bosanske crkve“, lider SRS rekao je da od toga „nema ništa“.

– Fuad Muhić je bio jednom rečju nula od osobe. Niko sa njim nije hteo posle svega što je uradio. Ni njegove pristalice, ni komunjare. On se posle toga zato i ubio – rekao je šešelj.

OPASNOST PO SRBIJU: Čeka nas nesigurna godina

Lider SRS je skrenuo pažnu na opasnosti koje vrebaju Srbiju.

–  Mi smo u opasnosti da nas neko pritisne da priznamo nezavisnost Kosova, da ostanemo bez Republike Srpske, da izgubimo prijateljstvo sa Kinom – naveo je Šešelj i rekao da zna da to nije ništa novo, ali da se sada tek spremaju planovi i novi pritisci na našu zemlju, i da toga moramo biti svesni.

Na pitanje ko bi pristao na sve to, Šešelj je odgovorio:

– Nikada ne bih spomenuo sada ovo da čovek nije izašao iz bolnice, i drago mi je što je izašao, ali kada me pitate, evo Čeda Jovanović.

CRNA GORA I SRPSKI MINISTAR:  Ko je odao tajne Mila? Đukanovića

Jedan ministar je optužen da je odavao tajne Crnogorcima na kraju režima Mila Đukanovića. Šešelj tvrdi da za to ima dokaze.

–  Misle da mi je neko te informacije poturio neko iz vrha vlast. Ja snam da su dvojica ministara radila protiv naše zemlje. Jedan je davao informacije, dok je drugi uz to i dahtao i stenjao. Imam dokaze za sve što govorim, mogu da vam pokažem fotografije. Zar bih ja bio najbolje informisan čovek da odajem izvore? Eventualno, ako prođe mnogo vremena, ili taj čovek premine. Meni su mnogi spasili život. I  da napomenem, Laufer nije samo jedan čovek – naveo je Šešelj.

O OPTUŽBAMA DA JE AGENT UDB 

Mnoge optužbe su bile na račun lidera SRS, a jedna od njih je da je agent UDB.

– A šta je mogla UDBA mogla da dobije od mene? Samo sam mogao da širim propagandu. Ali, mnogi su meni dali informacije i rizikovali posao, bez novca – rekao je Šešelj i naveo da može da skupi šleper dokaza.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter