Izvor: Alo
27.08.2024 u 17:06
0

SEVERINI BITNIJE PARE I TO OD „GENOCIDNIH SRBA“ : Bez imalo srama!

Sanja Turlakov, advokatica hrvatske pevaljke Severine Vučković, najavila je tužbu za nadoknadu štete jer njena klijentkinja nije stigla na zakazani koncert u Srbiji.

– Postavlja se pitanje sad tu i naknade štete i svega ostalog, ali to ću ja videti sve sa svojom klijentkinjom kasnije, rekla je advokatica i dodala:

BRNABIĆ: „Hrvatska je zabranila predsedniku Aleksandru Vučiću da poseti najveće stratište srpskog naroda“

– Da vam kažem, ne protiv države Srbije, ali ona ima verovatno neki ugovor koji nažalost zbog više sile, koji joj se desio nije ostvaren. Tako da mislim, ugovori su pismeni, ugovori prouzrokuju određene naknade štete, tako da ćemo videti šta će se još dešavati, rekla je advokatica i time potvrdila da su Severini ipak najbitnije pare i to od „genocidnih“ Srba na prvom mestu!

Severina je, podsetimo, izjavila da se u Srebrenici dogodio genocid i da bi Srbija trebalo da plati odštetu Bosni i Hercegovini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter