Izvor:
25.10.2019 u 05:34
0

SKUPŠTINA SRBIJE DANAS NASTAVLJA SA RADOM: Odluka o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republičkog fonda!

Skupština Srbije nastavlja danas zasedanje razmatranjem predloga davanja saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2019. godinu, koji je u dnevni red uvršćen po hitnom postupku.

Reč je o izmenama koje se donose radi isplate novčane pomoći u iznosu od 5.000 dinara svim korisnicima penzija, privremenih naknada invalidima rada druge i treće kategorije invalidnosti, odnosno preostale radne sposobnosti, i invalidnoj deci korisnicima privremene naknade kod Fonda.

Poslanici su juče završili objedinjenu raspravu u načelu o izmenama i dopunama Zakona o opštoj bezbednosti proizvoda, kao i o izmenama i dopunama Zakona o izvozu i uvozu robe dvostruke namene.

U utorak je vođena objedinjena rasprava u načelu o Predlogu zakona o poštanskim uslugama, Predlogu zakona o potvrđivanju akata Svetskog poštanskog saveza, kao i izmenama i dopunama Zakona o informacionoj bezbednosti.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter