Izvor:
02.11.2019 u 18:08
0

SLS: Petrović razgovarao sa Palmerom!

Samostalna liberalna stranka (SLS) objavila je da se njen predsednik Slobodan Petrović sastao danas sa američkim zvaničnikom Metjuom Palmerom.

Kako je SLS navela u objavi na svom Instagram profilu, Petrović i Palmer su, između ostalog, razgovarali i o proteklim vanrednim izborima na Kosovu.

Petrović je izrazio zahvalnost Palmeru na, kako se navodi, podršci koju pruža srpskoj zajednici na Kosovu, a uz objavu je okačena i fotografija njihovog susreta.

Beogradski mediji javili ranije da se Palmer, koji boravi na Kosovu i Metohiji, sastao u Lapljem Selu sa liderima SLS Slobodanom Petrovićem i koalicije Sloboda Nenadom Rašićem na ručku u jednom restoranu.

Palmer se juče u Prištini susreo i sa predstavnicima Srpske liste, a u izjavi za Radio Slobodna Evropa rekao je da je od suštinskog značaja da se Srpska lista uključi u Vladu Kosova.

Specijalni predstavnik SAD za zapadni Balkan treba sledeće nedelje da nastavi posetu regionu i to posetom Beogradu, gde će se sresti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i drugim zvaničnicima.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter