Izvor: Tanjug
27.12.2020 u 20:33
0

SRAMNE PROVOKACIJE: Stubla ne prestaje da tvituje o Srbima, sada joj smetaju VAKCINE!

Vakcinacija na severu Kosmeta nekima očigledno smeta

O OVOME SE PRIČA:

LANČANI SUDAR NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Jezive scene kod skretanja za Rušanj

HEROJI TIRŠOVE: Doktori novom metodom otklonili tumor na jetri petomesečne bebe!

KORONA PRESEK ZA SRBIJU: Još 2.693 obolelih, 47 ljudi preminulo

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković saopštio je danas, povodom reakcije Prištine na početak vakcinacije protiv korone na severu KiM, da smo navikli da tokom svake predizborne kampanje u Prištini glavna meta napada bude Srbija, ali je istakao da ničije političke ambicije ne smeju da budu iznad zdravlja i života ljudi.

Petković je u saopštenju naveo da korona virus ne poznaje nečije etničko poreklo, što dobro razume Srbija, koja, prema preporuci predsednika Aleksandra Vučića, nastoji da obezbedi dovoljne količine vakcina i za druge zajednice i sredine na KiM, kao što je u jeku pandemije poklonila 1.000 PCR testova Institutu za javno zdravlje u Prištini.

– Naša je obaveza da obezbedimo dovoljne količine vakcina za sve graćane, bez izuzetka – istakao je Petković.

On je ukazao da je zbog toga nezamislivo da neko politiku stavlja iznad očuvanja života i da u trenutku kada se čitav svet bori sa pandemijom korona virusa, neko želi da se obračunava sa vakcinama i sprečava imunizaciju.

Srbija i njen predsednik Aleksandar Vučić uvek će javno i opšte dobro staviti iznad dnevne politike – naglasio je Petković i dodao da je Srbija ponosna jer je prva u regionu i druga u kontinentalnoj Evropi krenula sa imunizacijom.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠOK ZA NERVNI SISTEM: Novi simptomi Kovida 19, OVO najčešće osećaju mladi!

U SRCU ŠUMADIJE, NA OSTATKU UGAŠENOG VULKANA: Srpsko selo imalo više stanovnika od Londona, mnogi hteli da ga OSVOJE (VIDEO)

U SRBIJU STIŽE OLUJNI VETAR! Vreme se brzo menja, a pogledajte šta nas OČEKUJE do kraja godine

POTVRĐENO: Nemanja Gordić više nije košarkaš Partizana

Petković je naveo da u borbi za očuvanje zdravlja građana politici nema mesta i da za Srbiju put humanosti i solidarnosti nema alternativu.

Ministarka spoljnih poslova privremenih prištinskih institucija, Meljiza Haradinaj Stubla, optužila je ranije danas Beograd da je, kako tvrdi, „tajno i nezakonito, švercom farmaceutskih proizvoda, flagrantno prekršio Briselski sporazum“.

Haradinaj Stubla je na Tviteru napisala da Priština povodom toga očekuje adekvatnu međunarodnu reakciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter