Izvor: Tanjug
07.11.2022 u 10:41
0

SRBI NASTAVILI DA SE POVLAČE IZ KOSOVSKIH INSTITUCIJA: Od jutros daju ostavke u sudu u Severnoj Mitrovici!

Srbi sa severa KiM nastavili su povlačenje iz kosovskih institucija i od jutros podnose ostavke i u Osnovnom sudu u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Obezbeđenje suda nije dozvolilo predstavnicima medija da priđu bliže zgradi, ali je na licu mesta potvrđeno novinarima da se od jutros podnose ostavke i u toj instituciji.

OTKAZE PREDALI NA ĆIRILICI! Srpski policajci sa severa KiM razdužili uniforme

Niko nije želeo tim povodom da se obrati medijima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Srbi sa severa KiM su se povukli iz kosovske policije nakon što su u subotu politički predstavnici Srba i Srpske liste doneli odluku da se povuku iz svih kosovskih institucija zbog ozbiljnog kršenja Briselskog sporazuma.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter