Izvor: HAPPY BSC
09.03.2022 u 10:54
0

SRBI SU MALI RUSI! Ambasador Rusije u „Dobro jutro Srbijo“ rekao Mariću šta zaista misli o nama

Ambasador Rusije Aleksandar Bocan Harčenko ekskluzivni je gost u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ na TV HAPPY koju vodi Milomir Marić i Katarina Korša.

Ambasador Ruske Federacije govori o tome kako je Amerika zabranila uvoz ruskog gasa, nafte i uglja, kako Britanija postepeno uvodi sankcije Rusiji i mnogim drugim temama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da zna da su mnogi zahtevali od Srbije da izabere „ili EU ili Rusija“, kao i da su od Beograda tražili da prekine sve veze sa Moskvom.

– Mi smo imali uvek odnose bez bilo kave politizacije i nama, ponavljam nikada nije smetalo to što Srbija ide ka EU – rekao je Harčenko.

Na pitanje Milomira Marića: Da li mu Srbi liče na male Ruse?

Liče. Ima tu dosta sličnosti i ja se slažem da su Srbi mali Rusi – rekao je on.

– Nemojte to, to govore naši neprijatelji – rekao je Marić, dok se ambasador samo smeškao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter