Izvor: happyBSC
12.01.2021 u 10:23
0

SRBIJA U MREŽI AUTOPUTEVA Ove projekte je Vučić izneo Mariću (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić izneo je u sinoćnoj „Ćirilici“ Happy televizije da će se u Srbiji ove i naredne godine graditi šest autoputeva. Istovremeno!

– Za manje od godinu dana biće završen i deo do Požege. Radi se „Moravski koridor“, kreću prvi projekti za „Vožd Karađorđe“.  Na „Fruškogorskom koridoru“ Kinezi rade most u Kovilju. Tu su putevi Valjevo – Lajkovac, Beograd – Zrenjanin, Požareavc – Gradište – Golubac. Radiće se brzi put prema Valjevu. Možda ćemo morati da pravimo brzi put prema Užicu, kao i – autoput ka Višegradu i Sarajevu – objasnio je predsednik u emisiji gde su domaćini bili Katarina Korša i Milomir Marić.

Vučić je napomenuo da je Bugarska najavila da će do kraja godine završiti autoput od naše granice do Sofije, nakon čega će moći autoputem da se ide do Istanbula, što je jako važno kako bi saobraćaj išao preko naše zemlje, i čime se izbeglo da budemo slepo crevo

– Ovo su velike stvari. Sve imamo zahvaljući ljudima koji su verovali – naveo je šef države.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter