Izvor: Borba
31.12.2019 u 12:49
0

SRBIJA UZVRAĆA UDARAC Popisuje se imovina crnogorskih biznismena i političara

Srpski operativci dobili su nalog da otkriju i evidentiraju svu imovinu vrha DPS-a i biznismena iz Crne Gore, koja se nalazi u Srbiji, ekskluzivno saznaje Borba.

Prema saznanjima, po tom planu se uveliko radi već nekoliko meseci. Takođe, operativci su otkrili i identitet osoba na koje su lica iz Crne Gore prepisivala svoju imovinu u Srbiji, kako bi sakrili tragove.

Otkriveni su stanovi u Beogradu i u Novom Sadu, ali i imovina na Zlatiboru i Kopaoniku.

SATERAN U RODNO SELO Malčanski berberin u okruženju Žandarmerije

– Sva imovina je fotografisana i svi podaci o porijeklu iste su u obradi. Sve to je rađeno poslednjih nekoliko mjeseci, a sve to će biti i objavljeno – kazao je naš izvor.

Slična akcija se vodi i u inostranstvu a u čitav posao je uključen i tim međunarodnih advokata.

– Sve zemlje gde čelnici DPS—a imaju imovinu, do koje su došli u poslednjoj deceniji, pristale su na saradnju. Takođe, otkrivena je i imovina koja se vodila na potpuno anonimna fizička lica, iako su neke nekretnine pokušali da sakriju na taj način – potvrdio nam je naš izvor.

POČELE GUŽVE NA PUTEVIMA Kolone ka RS, Mađarskoj i Crnoj Gori!

Istražitelji su ušli i u trag prljavom novcu mafije iz Crne Gore kojim je kupovano zemljište i građeni poslovno-stambeni kompleksi.

– Kriminalci iz Podgorice, Kotora, Bara i Budve su pod policijskom istragom pod sumnjom da kupovinom nekretnina i otvaranjem hotela i drugih ugostiteljskih objekata peru sumnjivo stečen novac – tvrdi naš izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter