Izvor:
27.09.2019 u 14:34
0

SRPSKA LISTA OSUDILA POSTUPANJE KOSOVSKE POLICIJE: Brutalna demonstracija sile uz noćašnji napad i podmetanje požara u srpskoj kući predstavljaju još jedan vid pritiska!

Srpska lista najoštrije je osudila postupanje kosovske policije prema zameniku direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušanu Kozarevu.

Predstavnici Srpske liste ocenili su da se radi o "maltretiranju i zloupotrebu policije u svrhu političkog inženjeringa na izborima zakazanim za 6. oktobar".

U saopštenju je navedeno da "ova brutalna demostracija sile uz noćašnji napad i podmetanje požara u srpskoj kući u Кlini predstavljaju još jedan vid pritiska Prištine na Srpsku listu i čitav srpski narod na Кosovu i Metohiji, od čega treba da profitiraju pojedini srpski političari lojalni Prištini".

Srpska lista je navela da takve "antisrpske akcije najdirektnije ugrožavaju mir, bezbednost i opstanak Srba na Кosovu i Metohiji, ali istovremeno pokazuju i sraman odnos institucija koje bi trebale da se staraju o bezbednosti građana".

Policija je danas na drastičan način prekoračila svoje nadležnosti, čime je dovela u pitanje legitimnost čitavog izbornog procesa, jer onemogućavanje jednog od govornika da nastupi na našem predizbornom skupu jeste vid zabrane našeg političkog delovanja – saopštila je Srpska lista.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter