Izvor:
23.12.2018 u 08:22
0

Intervju: Izabela Alijoski

1. Tvoje bojkotovanje emisije "Jutarnja kafica" odrazilo se na budžet svih takmičara. Kao opravdanje navela si da je razlog isključivo lične prirode. Zbog čega tačno nisi htela da učestvuješ u emisiji?
2. Dina Galorini je izjavila da je razlog zapravo tvoja ljubomora i da ne možeš da podneseš to što je tvoj bivši dečko, Nikola Lakić drugoj napravio dete i to "pred tvojim očima". Kako komentarišeš ove navode, s obzirom da vi niste tako davno završili.
3. Kako napreduje tvoja veza sa Elvinom, mnogi gledaoci vas podržavaju kao par i navijaju za vašu ljubav. Da li te je Kadra zaista osvojio i zbog čega se vas dvoje suzdržavate od intimnih odnosa.
4. Sa kojim takmičarom bi volela da si ostavrila malo bolju komunikaciju i kako ti se dopadaju novi takmičari?
Hvala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter