Izvor:
09.09.2018 u 06:58
0

STEFANOVIĆ: Pratimo situaciju iz minuta u minut, bezbednost predsednika ne sme biti ugrožena!

Ministar Stefanović rekao da se svakog trenutka brine o bezbednosti predsednika Srbije.

Prava drama odigrava se od jutros na Kosovu, nakon što su Albanci blokirali put Kosovska Mitrovica-Srbica kojime predsednik Vučić treba da prođe. U selu Trnava odjeknuli su i rafali.

Predsednik Srbije stigao je nešto posle 8 časova u KBC u Kosovskoj Mitrovici, a ministar policije Nebojša Stefanović je rekao da se svakog trenutka sagledava bezbednosna situacija.

Pratimo situaciju iz minuta u minut. Imamo informaciju da su se čuli rafali kod Trnave. Bezbednost predsednika ne sme biti ugrožena – rekao je Stefanović za RTS.

On je rekao da su u kontaktu sa KFOR i KPS koji takođe brinu o bezbednosti predsednika dok boravi u južnoj srpskoj pokrajini.

Rizici su da dođe do upotrebe vatrenog oružja kao i da bude ugrožena bezbednost Srba koji žive u tim selima – rekao je Stefanović.

Ministar je rekao da je ključni utisak prvog dana posete predsednika Kosovu poruka mira koju je Vučić poslao.

Uskoro opširnije.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter