Izvor: Kurir.rs
21.12.2020 u 15:39
0

Stefanović razgovarao sa šefom Delegacije EU Fabricijem

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović sastao se danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji Semom Fabricijem.

Stefanović je podsetio da je sticanje statusa punopravnog člana Evropske unije strateško opredeljenja Republike Srbije i istakao doprinos Ministarstva odbrane Zajedničkoj bezbednosnoj i odbrambenoj politici EU (ZBOP) kroz učešće u misijama i operacijama.

On je ukazao i na značaj sredstava koja dolaze iz Evropske unije kroz pristupnu pomoć za države kandidate i istakao da će Ministarstvo odbrane raditi na razvoju zajedničkih projekata, kao što su energetska efikasnost i zaštita životne sredine u sektoru odbrane.

PROČITAJTE JOŠ

NESTOROVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Marić SPREMIO ekskluzivnu emisiju, ovo NE SMETE propustiti! (21 SAT)

JEDNA GREŠKA IH JE ODVELA U NEPOZNATO: Stefan otkrio kako su se Milica i on izgubili

ŠPANCI UZDRMALI SVET: Pa, tzv. Kosovo nema igrača rođenog u svojoj nepriznatoj zemlji!

SLEDEĆE GODINE 100.000 VAUČERA Matić: Nastavljamo i sa kreditima za ugostiteljsko-turističku privredu

Ambasador Fabrici potvrdio je doprinos Republike Srbije Zajedničkoj bezbednosnoj i odbrambenoj politici EU, kao i angažovanje u borbenoj grupi EU „HELBROC“.

Na sastanku je razgovarano i o modalitetima proširenja saradnje između Republike Srbije i Evropske unije u oblasti odbrane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter