Izvor:
30.05.2019 u 14:30
0

STEFANOVIĆ: Srpska policija je kredibilan međunarodni partner u borbi protiv kriminala!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i premijer Slovačke Peter Pelegrini razgovarali su u Beogradu sa slovačkim policijskim službenicima.

Reč je o slovačkim policajcima, koji borave u Srbiji na osnovu bilateralnih sporazuma sa zemljama članicama EU i projektom EU, a koji sarađuju sa srpskom policijom u borbi protiv iregularnih migracija.

Stefanović i Pelegrini razgovarali su o policijskoj saradnji dveju zemalja, sa posebnim akcentom na unapređenje saradnje u borbi protiv organizovanog kriminala i terorizma, kao i u oblasti vanrednih situacija i zaštite granica.

Ministar je istakao da je srpska policija kredibilan međunarodni partner u borbi protiv kriminala, kao i da je Srbija u pogledu migrantske krize spremna da bude deo evropskog, zajedničkog i jedinstvenog, odgovora.

Stefanović se ovom prilikom zahvalio Pelegriniju na principijelnom stavu Republike Slovačke o nepriznavanju takozvanog Kosova.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter