Izvor: Novosti
08.10.2021 u 20:22
0

STVORENA PARALELNA STRUKTURA U MUP-u! JOVANJICA JE BILA PLAN „B“, CILJ JE BIO RUŠENJE VUČIĆA!

Slučaj  „Jovanjica“ je bio „plan B“ grupe u MUP-u koja je bila paralelna struktura u MUP, sa precizno odabranim ljudima. Ti ljudi su imali organizovanu mrežu sa tajkunima i kriminalcima, rekao je Tomislav Radovanović, načelnik Službe za specijalne istražne metode u Upravi kriminalističke policije MUP Srbije.

– Ja slučaj Jovanjica ne mogu da odvojim od afere prisluškivanja perdsednika Vučića. Jovanjica je plan B  organizovane grupe. Ubeđen sam i tvrdim da u MUP je formirana jedna paralelna struktura sa precizno odabranim ljudima, sa ljudima koji su uspostavili svoju obaveštajnu mrežu kod finansijskih moćnika, tajkuna. Kako kod organizovanih kriminalnih grupa na teritoriji Beograda, a i na teritoriji Srbije sa ciljem stvaranja jedne obaveštajne mreže, a cilj je bio prikupljanje podataka o predsedniku Vučiću i užim članovima njegove porodice.

PROČITAJTE JOŠ:  PREDRAG JEREMIĆ ZA „AKTUELNOSTI“: Državni činovnici MORAJU NA POLIGRAF!

Radovanović je objasnio da je prisluškivanje predsednika bio plan A ove paralelne strukture u MUP, ali da nije uspeo, te da su onda morali da pokrenu plan „B“.

PROČITAJTE JOŠ:  Dačić podržao istragu o prisluškivanju Vučića!

– Prvim pokušajem, odnosno planom A, nisu mogli da diskredituju predsednika, već su pokušali planom B na taj način što su pokušali u vezu da dovedu u vezu Koluviju sa predsednikom republike, odnosno sa njegovim bratom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter